Garcia Yacht 75

Een Jean Berret en Olivier Racoupeau ontwerp en één van de mooiste Garcias ooit gebouwd, samen met de 85 en de 90. Een prachtig luxe jacht, die de kracht van de Garcia One Offs laat zien! Naar aanleiding van het succes van de eerste Garcia Yacht 65: Mary Blue III, heeft de Garcia werf deze beroemde 75 ‘: Annka 1 gebouwd. Garcia wilde met dit schip laten zien dat zij in staat was om zelfs de meest veeleisende lange afstand zeilers tevreden te stellen, en dat is gelukt!

Het resultaat: een subliem jacht gebouwd van Sealium aluminium, een extra duurzame en sterke aluminium legering. De romp is voor alles ontworpen voor lange afstand cruises. Slanke lijnen en natuurljk de handtekening van Garcia: perfect laswerk. De dek lay-out is ook zeer efficiënt en de grootzeil overloop ligt dicht bij de lieren, net achter de stuurwielen, voor het eenvoudig trimmen.

Een ruime en zeer goed beschermende kuip, die haar eigenaren en gasten een niveau van comfort biedt, waardig aan dat van een 100 voeter. Een must voor een jacht wat is ontworpen om de wereld rond te zeilen.

Tot slot is de bouw van het interieur toevertrouwd aan Pierre Frutschi , die absoluut niets aan het toeval overgelaten heeft voor de gasten. Met een zeer functionele inrichting, die zowel eigentijds is en licht, beschikt ze over een ruime salon en hutten met alle comfort van een 75 voeter. Met een schitterende eigenaarshut is deze Garcia een foutloos model!

Met slechts één vorige eigenaar, werd dit schip oorspronkelijk tewater gelaten in oktober 2009. Ze beschikt over een zeer uitgebreide uitrusting waarmee het schip geschikt is voor ieder vaarwater ter wereld (details op aanvraag).

Volledige refit in Nieuw-Zeeland in 2012, gewoon subliem!

Vraagprijs €1.999.000,-